Yarnaddict

Trettondagsafton

Röd dag i kalendern idag och ledig från jobb. Dock inte ledig från plugg eftersom jag har en tenta på fredag (dvs i övermorgon). Jag vet inte om det var att ta mig vatten över huvudet att jobba alla vardagar från dagen innan julafton till den 11/1 med en tenta under den perioden och en muntlig/skriftlig inlämningsuppgift den 14-15/1, det återstår att se! Jag vaknade i alla fall tidigt imorse, vilket jag föredrar (mötte för övrigt sonen i hallen kl 05:30, då hade han inte gått och lagt sig än..), jag uppskattar att ha några timmar för mig själv när ingen annan är vaken. Idag ägnar jag den tiden åt att titta på föreläsningsfilmer inför tentan, och DET JAG VILLE KOMMA TILL är att jag uppskattar att kunna sitta och sticka samtidigt som jag pluggar! =) Det gör mig mycket mindre rastlös och jag kan sitta längre utan att behöva gå och göra nånting annat emellan. Ångestreducering helt enkelt!

Det jag håller på att sticka just nu är en filt som min dotter beställt. Hon vill ha en ”lapp-filt”, alltså en filt med rutor/lappar i olika färger som jag sen ska virka ihop. Det blir fyra olika färger på rutorna samt i fyra olika mönster. En femte färg på kanten. Allt enligt dotters val och önskemål! =)

En bild på min laptop där jag tittar på en föreläsningsfilm om träningslära, min stickning (senapsgul ruta) och en tekopp med texten "knit happens".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...