Yarnaddict

Rutor rutor rutor

Här produceras det rutor till dotterns filt på löpande band. Jag har bestämt mig för att vara ordentlig den här gången och blocka alla rutor när de är färdiga. Jag tänkte att om jag nålar upp en så fort den är klar så behöver jag inte blocka 35 rutor på samma gång efteråt. Så effektiv har jag dock inte lyckats vara utan det brukar bli 5-6 rutor i taget men det funkar ju helt klart också! Dock har katterna svårt att låta bli dem där de ligger på tork.. och ser man en ruta måste man väl sitta på den, det är sen gammalt? (Somliga behöver dessutom två.. =) )
(Som synes kom det röda garnet till slut fram! =D )

8 stickade rutor är uppnålade på ett golvpussel, Puma-katt sitter på en av rutorna
8 stickade rutor är uppnålade på ett golvpussel, Leo-katt ligger på två av rutorna.
8 stickade rutor är uppnålade på ett golvpussel, Frasse-katt sitter på en av rutorna.
3 stickade rutor är uppnålade på ett golvpussel, Leffe-katt sitter på två av rutorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...